Tastatura laser virtuala

Virtual Laser Keyboard (VKB) este dispozitivul preferat pentru amatorii de gen. De dimensiunea unei brichete Zippo si avand un aspect futurist, acesta foloseste o raza laser pentru a genera o tastatura laser functionala de dimensiune normala care se conecteaza la calculatoare MAC, Smart Phone, Blacberry (8100, 8300, 8800), orice fel de PC si la majoritatea dispozitivelor PDA si Tablet PC.

Tastatura Laser functioneaza exact la fel ca orice tastatura normala. O tehnologie bazata pe recunoastere optica, permite utilizatorului sa apese pe tastele-imagini proiectate de VKB, care produc un sunet de tastare real.
Virtual Laser Keyboard (VKB) este compabitbil cu orice PC si MAC.
Functionalitate
-PDA (Personal Digital Assistant)
-Telefon celular
-Laptop
-Tablet PC
-Camera cu atmosfera controlata
-Mediu industrial
-Echipamente de test
-Mediu aspetic si medical
-Transport (aerian, feroviar, rutier)

Alte caracteristici
Avand dimensiunea aproximativa a unui telefon celular (90x34x24 mm), Virtual Laser Keyboard (VKB) permite utilizatorilor sa editeze texte sau e-mail-uri la fel de usor ca de pe o tastatura normala. Imaginati-va cat de usor ar fi daca ati avea o tastatura corespunzatoare pentru telefonul mobil, care sa incapa intr-un buzunar.
Virtual Laser Keyboard (VKB) foloseste proiectarea laser a unei tastaturi de marime normala pe aproape orice suprafata. Folosita cu dispozitive PDA sau Smart Phone, VKB asigura o metoda practica de a transmite e-mail-uri, de a procesa documente word sau de calcul tabelar, permitand utilizatorilor sa-si lase laptop-urile si calculatoarele acasa.
Tehnologia adaptabila a VKB studiaza miscarile degetelor utilizatorului pentru a interpreta si inregistra intenitatea loviturii tastelor. Datorita faptului ca tastatura vituala este o imagine proiectata de raza laser, ea dispare complet cand nu este folosita.
Cand folositi VKB, setarile pot fi modificate sau de la laptop, PC sau de la Smart Phone si PDA:
Sunet: controlul efectelor de sunet ale VKB;
Conectare: conectare la portul corespunzator al PC-ului/Laptop-ului;
Intensitate: intensitatea tastaturii virtuale proiectate;
Intrerupere: intreruperea controlata a functionarii tastaturii conserva durata de viata a bateriei;
Sensibilitate: ajustarea sensibilitatii apasarii tastelor;
Auto-repetare: permite tastaturii sa repete parametri prescrisi printr-o tasta alocata.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu