MacBook Pro


Modelele de 15 şi 17 inchi: Procesoare Intel Core i5 şi Core i7 noi.


Noile procesoare Intel Core i5 şi Core i7 ale modelelor MacBook Pro de 15 şi 17 inchi aduc un spor de performanţă de până la 50 la sută faţă de generaţia anterioară de procesoare. Având la bază cea mai recentă tehnologie de fabricaţie Intel, cea pe 32 nm, acestea sunt cele mai rapide procesoare dual-core disponibile şi stabilesc un reper cu totul nou de performanță pentru notebookurile Mac.



Turbo Boost.

Procesoarele Intel Core i5 şi Core i7 dispun inclusiv de Turbo Boost. Dacă foloseşti aplicaţii care utilizează intens procesorul, precum Aperture 3 sau Final Cut Pro, şi care ar profita de pe urma unui spor de performanţă, atunci trebuie să știi că Turbo Boost măreşte dinamic frecvenţa a unuia sau a ambelor nuclee. Astfel, modelul 2.66GHz MacBook Pro va atinge o frecvenţă de 3,33 GHz.

Model de 13 inchi: Procesoare Intel Core 2 Duo mai rapide.

Atingând acum frecvenţe de până la 2,66 GHz, noile procesoare din modelele MacBook Pro de 13 inchi asigură performanţe extreme. Cu ajutorul magistralei frontale cu frecvenţa de 1066 MHz şi a memoriei cache L2 de 3 MB, toate aplicaţiile se vor executa mai rapid şi mai eficient decât ţi-ai fi închipuit.

Bateria de notebook Mac cu cea mai mare durată de viaţă.

Noua arhitectură eficientă energetic din fiecare MacBook Pro, precum şi funcţia de comutare automată de la un procesor grafic la altul, în cazul modelelor de 15 şi 17 inchi, asigură bateriei o durată de viaţă extrem de îndelungată. La o singură încărcare, bateria din noul 13-inch MacBook Pro asigură o funcţionare de până la 10 ore (între 8 şi 9 ore în cazul modelelor 15-inch MacBook Pro şi 17-inch MacBook Pro).2 Vei avea parte de de până la 1000 de cicluri complete de încărcare şi descărcare – adică o perioadă de aproape trei ori mai mare decât în cazul bateriilor de notebook obişnuite.3 Componentele chimice avansate şi tehnologia Adaptive Charging permit bateriei să păstreze capacităţile de încărcare mai mult timp şi stabilesc modul optim de încărcare a celulelor bateriei. Deoarece bateria are o durată de viaţă de până la cinci ani, MacBook Pro foloseşte numai o singură baterie într-o perioadă în care un notebook obişnuit foloseşte trei. Astfel, produci mai puține deșeuri datorită unei baterii cu adevărat ecologice.

Plăci grafice puternice, de două ori. [ NVIDIA ] 

MacBook Pro îţi oferă şi mai multe opţiuni în cazul plăcilor grafice de înaltă performanţă, începând cu noul procesor grafic NVIDIA GeForce 320M integrat inclusiv în modelul de 13 inchi. Acesta este cu până la 80 la sută mai rapid decât cel din generaţia anterioară şi mai eficient energetic pentru activităţile de zi cu zi, precum scrierea de e-mailuri şi navigarea pe Internet.4
Modelele 15-inch MacBook Pro şi 17-inch MacBook Pro noi îţi asigură şi mai multă performanţă pentru jocurile şi aplicaţiile 3D bazate în special pe procesare grafică şi o funcţionare mai îndelungată a bateriei pentru activităţile de fiecare zi, precum verificarea e-mailului sau navigarea pe Internet. În funcţie de aplicaţia pe care o execuţi, aceste modele comută automat între procesorul grafic discret NVIDIA GeForce GT 330M extrem de rapid şi procesorul grafic Intel HD integrat eficient din punct de vedere al consumului de energie. Astfel, nu trebuie să sacrifici performanţa pentru durata de viaţă a bateriei şi invers.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu