Sfarsitul lumii este in 2013, spune NASA

Fiecare dintre noi a auzit de multe ori una dintre aceste poveşti despre sfârşitul lumii. Ca există un meteorit care va lovi pamantul sau ca soarele isi va pierde atractia sa gravitaţionala. Şi, în general, le putem ignora, deoarece acestea sunt speculaţiile calculatorului unui om de ştiinţă trăsnit .
Astăzi am auzit o alta: ca Pământul este pe cale de a fi lovit de un baraj de raze solare incendiare  , în 2013, când ciclu de energie magnetică a soarelui coincide cu vârful său de 11 ani de activitate a petelor solare super-alimentate-dar de data aceasta nu a fost un rebel amator cel care a facut predictia. A fost ciudata NASA.
Cred că cuvântul pe care îl căutaţi este “vai”. 
O singura dată într-o generaţie evenimentul a trecut în mare parte neobservat în trecut, dar are potenţialul de a distruge toate sistemele computerizate pe care lumea noastra moderna se bazeaza: conturile bancare, dosarele medicale, de afaceri, site-uri întregi şi, da, chiar contul vostru Facebook, ar putea dispărea toate.
Eruptiile solare genereaza schimbări masive în activitatea magnetica, care ar putea duce la pene de curent, lipsa comunicaţiilor, disparitia reţelelor TV şi radio şi, cel mai rău dintre toate, disparitia Internet-ului şi a tuturor site-urilor lui minunate. 
Dr. Richard Fisher, şeful Diviziei de Heliofizica a NASA a spus: “Ştim că vine, dar nu ştim cât de rău va fi.
“Sistemele pur si simplu nu vor funcţiona. Razele[solare] vor schimba rapid câmpul magnetic de pe pământ, ca un fulger. Acesta este efectul solar.”
Profesorul Richard Harrison de la Rutherford Appleton Laboratory din Oxfordshire a spus catre Metro  din Marea Britanie, “Soarele este acum in trezire. A fost foarte inactiv, dar există o mulţime de dezbateri despre cat de dramatică va fi trezirea. Nu e o sperietoare.”
Sincer, vom începe crearea de stocuri acum.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu