Facebook, Twitter si un nou titlu Halo pentru Xbox

Intr-o miscare de marketing extrem de inteligenta, Microsoft a anuntat ca incepand din aceasta toamna va oferi posesorilor de Xbox acces la Twitter si Facebook prin intermediul Xbox Live. Astfel Microsoft isi mareste lista de servicii pe care le ofera posesorilor de Xbox.

Cei care au avut ocazia sa ia parte la prezentarea sustinuta de Microsoft au afirmat ca interfata clientului Facebook este izbitor de asemanatoare cu cea a Xbox Experience. Ferestrele vor fi afisate sub forma unui slideshow cu posibilitatea navigarii intre ele. Seamana oarecum si cu WinFlip-ul din Windows Vista, insa orientat in directia opusa. Va fi oferita si optiunea Facebook Connect cu scopul de a incarca in contul Facebook diverse imagini.
In schimb clientul pentru Twitter a parut destul de neslefuit. Tweet-urile par a fi afisate fara posibilitatea sortarii lor dupa anumite criterii. Probabil varianta finala va suferi imbunatatiri majore.
Fanii Halo vor fi poate cei mai incantati. Microsoft a anuntat ca va lansa Halo 3 ODST (aka Halo 3: Recon) la un pret de numai 59.99$, dar care in opinia producatorului isi va merita banii. In mod suplimentar a fi lansat si un pachet special ce va include pe langa jocul in cauza si un controller wireless Halo-themed. Deasemeni Microsoft a anuntat ca lucreaza deja la un nou titlu, Halo Reach.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu