CoolIT Domino ALC, racire pe lichid, dintr-o bucata!


La CES 2009, CoolIT, compania Canadiana specializata pe racirea hardwarelui, a prezentat Domino ALC (“Advanced Liquid Cooling”), un sistem de racire All-In-One, pentru procesoare, ce vine pe piata la un pret deosebit de 80$.
Acum vedem ca producatorii sunt constienti de criza mondiala, si se intrec sa ofere produse ce au un raport  pret/performanta cat mai bun.
Componentele solutiei sunt cele standard, adica un block CPU, furtune, un radiator, un ventilator, o pompa, un rezervor si lichidul in sine. Insa surpriza sta in ce ne ofera in plus: un display LCD cu care poti monitoriza temperatura lichidului, viteza ventilatorului si viteza de rotatie a pompei. Cu butonul de configurare, poti schimba intre modurile presetate de rulare: “quiet”, “performance” si “full”.
Producatorul garanteaza perioada de rulare, fara nevoie de intretinere, la cca. 50000 de ore, asta insemnand peste 5 ani de rulare neintrerupta.
Ventilatorul inclus, masoara 120mm si are o turatie reglabila intre 1100 si 2900 rpm, iar pompa ruleaza la o viteaza de 3000rpm.
Sistemul masoara 140*125*155 mm si cantareste aproximativ 1 Kg, se poate monta pe socketurile Intel, cat si pe cel standard AMD, si vine cu pasta termoconductoare pre-aplicata.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu