Descoperiţi televizoare 3D incredibile de la Sony

O nouă dimensiune a divertismentului TV la domiciliu

O lume a divertismentului 3D la domiciliu este pe cale să se deschidă odată cu lansarea celor mai noi televizoare 3D de la Sony. Televizoarele 3D oferă o experienţă incredibil de realistă şi de captivantă acasă, absolut diferită de orice aţi văzut până acum. De la vizionarea de filme Blu-ray 3D™ la savurarea de jocuri 3D PLAYSTATION®3, posibilităţile de divertisment sunt nelimitate. Iar cu evenimentul 2010 FIFA World Cup South Africa™ filmat 3D cu echipamentele noastre foto profesionale, această vară este ideală pentru a descoperi lumea 3D Sony.

Savuraţi experienţa 3D în locuinţa dvs.

Noul televizor BRAVIA HX800 aduce experienţa de vizionare 3D în locuinţa dvs. Este dotat cu tehnologie de imagine 3D de ultimă generaţie, inclusiv LED Boost pentru a vă oferi cele mai luminoase imagini 3D posibile. Nu trebuie decât să conectaţi emiţătorul 3D Sync conceput special, să vă puneţi o pereche de ochelari Active Shutter şi să vă lăsaţi captivat de imaginile 3D de înaltă definiţie.


Convertiţi filmele 2D şi fotografiile în 3D



Pe televizoarele BRAVIA Full HD 3D vă puteţi bucura de filme standard 2D, programe de televiziune şi fotografii convertite în 3D. Apăsarea butonului 3D de pe telecomandă aplică un algoritm special de conversie care converteşte imaginile bidimensionale în semnal 3D, adecvat pentru vizionare utilizând ochelarii Active Shutter. Conversia în 3D funcţionează cu o gamă largă de formate, inclusiv Blu-ray Disc™, DVD, transmisiile TV şi imaginile statice.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu